Planet House

Partyscene Redactie | 14 september 2006
headlines

Gregor Salto (NL)

DJ/Producer en platenbaas Gregor van Offeren aka Gregor Salto neemt deze avond plaats in de booth. Deze man is al vanaf zijn 14de bezig met muziek en heeft reeds diverse underground en top 40 hits op zijn naam staan zoals Can´t Stop Playing, Looking Good en Bouncing Harbour. Gewaardeerd en gedraaid door artiesten als Harrison Crump, Roger sanchez en Danny Tenaglia.

Dave Mayer (NL)
De rookie van de maand is David Meijer aka Dave Mayer. In de korte periode dat hij draait heeft ie al op diverse feesten van naam mogen draaien zoals BNN´s BED en Superstars in de Powerzone. Vanavond warmt ie het publiek op tijdens PLANET HOUSE.

planet housee..

Marcella (NL)
DJ/Producer Marcella Suring aka Marcella staat als resident op PLANET HOUSE maand op maand haar mannetje. De opvolger van Stabbing Sally is bijna af en gaat in oktober tijdens ADE de promo in. Samen met DJ Virgil (onder de naam Unisex) wordt er ook flink geproduceerd. Er rouleert nu een track van hen genaamd "Bouncing Nipples" in het underground circuit, reeds gedraaid door o.a. Lucien Foort.

MC Roga (NL)
Deze jonge hond uit de nederlandstalige hip hop scene, Rogier aka Roga, doet het erg goed in het housewereldje ! In zijn relatief korte carriere heeft ie al op diverse grote feesten en festivals zijn kunsten laten zien. Dance Valley, Rush , Super Sundays en PLANET HOUSE, to name a view.

Chappell (US)
Deze Amerikaanse zanger/saxofonist zal op PLANET HOUSE een aangename toevoeging zijn op de DJ´s. Sinds zijn 7de zingt hij al en op zijn 11 leerde hij saxofoon spelen. Hij heeft in Amerika in diverse jazz en coverbands gespeeld en studioprojecten gedaan in Spanje en Zweden. Kom deze charmante performer aanschouwen!

Agenda

  • PLANET HOUSE part 7: " we´re having big fun!"
  • Vrijdag 15 september
  • Club Monza, Potterstraat 22-24, Utrecht
  • 00.00-05.00 hrs
  • entree: 8 euro
  • Line up: Gregor Salto, Marcella, Dave Mayer, MC Roga, Chappell , VJ´Stoudt

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws