Opening nieuwe partylocatie

Partyscene Redactie | 13 september 2006
headlines

Het Amsterdamse Oostelijk Havengebied is druk in ontwikkeling. Steeds meer mensen wonen hier, en zoeken op deze plek nachtelijk vertier. Nieuwe locaties en nieuwe initiatieven ontstaan hier ook, wat uiteraard alleen maar toegejuicht kan worden!

Pakhuis de Zwijger

De tweede editie van het festival B-oost wordt gehouden van woensdag 27 september tot en met 1 oktober 2006 in het Oostelijk Havengebied Amsterdam. Terwijl het Lloyd Hotel fungeert als ontmoetingsplek en festivalcentrum worden vijf avondvullende programma's gepresenteerd in het Bimhuis, Muziekgebouw aan ‘t IJ, Café Pakhuis Wilhelmina, Panama en het nieuwe multifunctionele cultuurcentrum De Zwijger. Dus dat betekent zes locaties, twintig acts, vier premières en de opening van Pakhuis de Zwijger.

De programmering is net zo divers als de verscheidenheid in locaties. De synergie tussen beeld en geluid is onmiskenbaar aanwezig bij de diverse onderdelen. Verwacht afwisselende optredens en nieuwe projecten vol verrassende samenwerkingsverbanden. Zo vindt er op donderdag 28 september in Pakhuis Wilhelmina een avond plaats die in het teken staat van Herman Brood. Met o.a. Daniel Boissevain in de rol van Brood, Mieke Stemerdink als Nina Hagen en de Bombita’s als...de Bombita’s. En zaterdag 30 september treedt Jazzanova op in De Zwijger.

Meer info over dit interessante initiatief vind je op www.b-oost.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws