Tommy Jacobs in het land

Partyscene Redactie | 13 september 2006
headlines

Tommy JacobsIn Nederland is Tommy Jacobs bij het grote publiek nog niet bekend. Internationaal echter heeft hij zijn sporen al ruimschoots verdiend. Hij maakt nu een Europese tour en dankzij Magma bookings doet hij het Amsterdamse dj cafe aan. Hij draait deze donderdag tijdens Erg en zaterdag met nog twee Zuid-Amerikanen tijdens The Underclub. Een unieke kans dus om deze toekomstige favoriet van dichtbij te zien en vooral te horen.

Tommy is, naast o.a. Hernan Cattaneo, één van de meest gerenommeerde dj's uit Argentinië. Hij begint in de jaren negentig met draaien en is meteen bijzonder actief, voor en achter de schermen. Hij vestigt zijn naam in Buenos Aires, eind vorige eeuw krijgen ze daar op Ibiza ook weet van. Al snel wordt hij resident bij Space. Zodoende wordt hij een veel gevraagd artiest op het eiland. Er volgen sets bij Pacha, El Divino, Privilege en Amnesia tijdens feesten als Cocoon, What´s Up en Zenith.

Naast zijn drukke agenda op Ibiza houdt hij er een wekelijkse residentie in een van de grootste megaclubs van Buenos Aires op na. Vervolgens sluit hij daar het weekeinde steevast af door zijn Afterhour Power op maandagochtend te hosten. Verwacht house, electro en techno van deze passionele knaap.


www.twstd.nl

http://hifi-pro.com/b-tommy.php (mits je Spaans goed is)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws