Filmpje pakken

Partyscene Redactie | 28 september 2006
headlines

Tijdens de warme zomermaanden is er in de bioscoop bar weinig te beleven. En terecht, wie gaat er nou met 30 graden in de bios zitten als je ook op het strand kan genieten van een zonsondergang.

Nu de dagen koeler worden en ook al zelfs korter (de zon gaat nu om 20.30 onder in plaats van 22.30) vullen de bioscopen zich langzaamaan weer met goede films.

De komende weken zullen steeds meer nieuwe films in premiere gaan.

Zo kunnen we nu al kijken naar Miami Vice en Lady in the Water. Deze week gaan onder andere See no Evil, Brick en natuurlijk de nieuwste film van Gus van Santen, Zwartboek in Premiere.

Eind september komt de lang verwachte ‘World Trade Center’in de bioscoop en ook weer een leuke animatie film, Open Season. Dit komt mooi uit, want Albert Heijn heeft weer de bioscoop actie, met zijn tweeen voor de prijs van 1.

Maar de echte leuke films gaan in de maand oktober in de bioscoop verschijnen. Films zoals “The Devil wears Prada”, “Children of Men”en “Nacho Libre”.

De zon mag ons dan verlaten, we krijgen er in ieder geval een hoop leuks voor terug. Donkere avonden, met je lief op de bank of in de bioscoop met een grote bak popcorn.

Kijk voor alle film info op www.pathe.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws