1 Jarig bestaat Sandayz

Partyscene Redactie | 26 september 2006
headlines

Sandayz bestaat 1 jaar en dit zal gevierd worden met een geweldige line-up op 1 oktober in The Sand.

 

Na de legendarische buiten editie van Sandayz op Bloomingdale met Erick Morrillo in het programma is het bijna weer zover: Feel the sea breeze, when the sun goes down. Sandayz bestaat 1 jaar en dit wordt gevierd met een geweldige line-up, onder andere Joey Negro (UK), Seamus Haji (UK), Roog (NL), Ricky Rivaro (NL) en nog veel meer.

In The Sand, zul je je al bij binnenkomst wanen in de wereld van zon, zee en zaligheid. Met je voeten in het zand of in de luxe lounge. Terwijl je een heerlijke cocktail drinkt kun je genieten van dit feest op het strand in de top locatie “The Sand”.

Ook deze avond zullen de internationale top artiesten dit bijzonder event opzwepen.

Joey Negro is één van de eerste producers die disco muziek samplede en hierdoor lading gaf aan de term Disco-House. Deze top DJ heeft meer dan tien top hits op zijn naam en is de absolute nummer 1 artiest van de UK.

En een feest is geen feest, zonder de vaste DJ’s van Sandayz, Roog en Ricky Rivaro. Zij zullen deze 1-jarige editie helemaal compleet maken.

Een laatste zwoele zomer avond met je voetjes in het zand. Dus trek je strand outfit maar weer uit de kast, want het is weer tijd voor Sandayz.

Kijk voor meer info op www.sandayz.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws