Cinekid 2006

Partyscene Redactie | 18 september 2006
headlines

Dit festival is misschien bedoelt voor de kleintjes, maar iedereen wil wel eens even kind zijn. Bovendien bestaat dit festival 20 jaar en dat is toch een rede voor feest.

De twintigste editie van dit jeugdtelevisiefestival zal plaatsvinden in de herfstvakantie, in Amsterdam en in een aantal andere steden in Nederland. In de regio Zuid: 14 t/m 22 oktober en in de regio Noord en Midden: 22 t/m 29 oktober.

De 27e uitreiking van de Kinderkast-Televisieprijzen is op zaterdag 28 oktober. Cinekid looft vanaf dit jubileumjaar ook nog een extra prijs uit. Binnen specifieke genres bepaalt de vakjury welk programma het beste jeugdtelevisieprogramma van 2006 is. Deze Grote Kinderkast ontvangt een geldprijs van 5000 euro.

Voor alle jonge film liefhebbers zal er ongelofelijk veel te doen zijn,zoals films kijken, tv-programma’s maken, racen over de digitale snelweg en natuurlijk filmsterren ontmoeten.

En wil jezelf misschien ook nog even kind zijn, dan kun je altijd als excuus je jongere broertje of zusje naar Cinekid meenemen.

Kijk voor meer info op www.cinekid.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws