Maaltijdsalade

Partyscene Redactie | 14 september 2006
headlines

De nieuwste eettrend, zijn de kant en klare maaltijdsalades. Gezond, lekker, makkelijk en je zit er goed vol van. Alles wat je van de avond eten zou moeten verwachten.

 

De Albert Heijn speelt bijzonder goed in op de behoeftes van de consument om gezonder te gaan eten. Zo hebben ze al lange tijd een aantal maaltijdsalades in hun assortiment. Met onder andere kip-pasta, mozzarella-ham en feta-aardappeltjes.

Sinds kort heeft de Albert Heijn er een aantal nieuwe luxere maaltijdsalades bij gekregen, van hun eigen huismerk Albert Heijn Excellent. Binnen deze nieuwe maaltijdsalades hebben ze wel heel lekkere combinaties bedacht, want dacht je van Jumbo garnalen, Chinese Kool en Chilli Saus. Of de heerlijke salade met gerookte zalm, pasta, uitjes en kappertjes.

Een heerlijke Gegrilde kip salade met stukjes mango! En onze favoriet; salade met pasta, zon gedroogde tomaatjes, appel, walnoten en geitenkaas.

Kortom heerlijke salades voor een hele redelijke prijs, ze zijn allemaal rond de € 4,50.

Dus voor de gezonde mensen onder ons, die eens geen zin hebben om zelf te koken er is vast ook een Ah bij jou in de buurt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws