Dance Valley 2006 CD

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor het twaalfde chtereenvolgende jaar werd het Recreatiegebied Spaarnwoude getransformeerd in een kolkende vallei waar een breed scala aan dance stijlen gepresenteerd werd door een indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten, geserveerd onder een schitterende blauwe hemel. Net zoals vorig jaar zal Mid-Town Records ook dit jaar wederom een Dance Valley waardige compilatie uitbrengen, die deze keer samengesteld en gemixed zal worden door n van de grootste tech trance talenten van dit moment: Sander van Doorn, ook bekend als zijn alter ego's Sam Sharp, Purple Haze en FilterFunk.

Sander van Doorn's carrire is het afgelopen jaar omhoog geschoten dankzij zijn vele succesvolle releases zoals "Dark Roast", "Twister", "Loaded", "Punk'd", "A.K.A." and "Pumpkin'", die veel gesteund en gedraaid werden en worden door vele top jocks. Ook remixte hij al verschillende projecten van gerenommeerde artiesten zoals Armin van Buuren, Ron van den Beuken, Randy Katana en
S.O. Project's grote hit "Direct Dizko", welke een absoluut Dance Valley 2006 hoogtepunt opleverde toen niemand minder dan Marco V. deze tech trance bom op de main stage draaide. Momenteel heeft Sander onder zijn alter ego FilterFunk een flinke radiohit te pakken: "S.O.S. (Message in a bottle)".



Zijn DJ schema zit vol tot en met half 2007, gevuld met optredens in de grootste clubs en op de grootste festivals in landen als Engeland, USA, Ibiza (de Judgements Sunday's van Judge Jules), Schotland, Polen en Indonesi. Hij zal te vinden zijn in de DJ booths van vermaarde clubs als
Godskitchen, The Operahouse, Goodgreef en tijdens zijn residentie in Turnmills (London), en op festivals als Dance Valley (NL), Mysteryland (NL), Global Gathering (UK), Creamfields (UK) en het SW4 Festival (UK). Naast al deze wapenfeiten had dit jonge talent de eer om een uur durende mix te mogen verzorgen voor de legendarische show van Pete Tong op BBC Radio: The Essential mix.

Verwacht van deze dubbelaar twee CD's gevuld met de nieuwste en meest exclusieve pompende electro, dikke tech trance en euforische trance releases, uiteraard aangevuld met de eigen producties van dit jonge mega-talent!


Algemene informatie:
Titel: Dance Valley 2006 Mixed by Sander van Doorn
Format: 2CD
Stijl: electro tech trance trance
Release datum: 28 augustus 2006

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws