Poema is jarig

Partyscene Redactie | 30 augustus 2006
headlines

In de afgelopen twee jaar stonden zowel vele talenten als bekende artiesten achter de decks van de Poema. Een greep uit het artiestenbestand: Sven Väth, Ben Sims, Marco Carola, Alexander Kowalski, Magda, Valentino Kanzyani, Speedy J, Karotte, Secret Cinema, Daniel Bell, Oscar Mulero, Billy Nasty, Danilo Vigorito en Josh Wink. En voor de komende weken staan bijvoorbeeld Matthias Tanzmann, Preach, André Galluzzi, Marko Nastic, Cabanne, Joris Voorn en Justin Berkovi op het programma.

Zaterdag 9 september wordt het twee jarig bestaan gevierd met twee technohelden: Paco Osuna en Alex Under. Osuna stond al vier keer eerder in de club, en afgelopen koninginnenacht nog zette hij een overvolle dansvloer compleet op z’n kop met een van funk doordrenkte set. De Spaanse resident van Amnesia op Ibiza is in Nederland misschien geen bijzonder grote naam, maar kan in eigen land niet rustig over straat zonder pruik en grote zonnebril. Na Paco Osuna’s laatste optreden in Poema was hij zó enthousiast dat hij liet weten de volgende keer graag een landgenoot mee te nemen voor een gezamenlijke act. Als verstekeling in Paco Osuna’s platenkoffer komt daarom Alex Under mee.

Alex Under is zonder twijfel dé man van dit moment. Zijn releases op zijn eigen CMYK en Apnea, en toonaangevende labels als Trapez en Plus 8 verdwijnen bij bosjes in platenkoffers van Madrid, tot Ontario, tot Berlijn. Bij een speciale nacht hoort een speciale act: Paco Osuna & Alex Under treden twee uur lang samen op met een combinatie van platen en live loops.

Support is er van Wouter de Moor. Deze jongeling mag met een gerust hart één van de grootste techno talenten van Nederland genoemd worden. Talent? Misschien is hij die status inmiddels al ontgroeid; hij vliegt immers de hele wereld over om zijn funky kijk op techno te verspreiden. De avond zal ook extra lang duren: van 23.00-07.00 kan je los!

meer info: www.clubpoema.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws