RUSH @ Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met rising star; Sidney Samson, rushshaper; Brian S. en new kid on the Block; Jaziah achter de draaitafels,Extra cold performers op de bhne en uber dolle partyaddicts op de dansvloer, lijkt alles erop te wijzen dat het strandseizoen nu toch echt voorbij is. De kans op neerslag is vanavond in ieder geval gedaald tot nul. Maar of we het droog houden is een ander verhaal, want aankomende maand wordt, wat Piet Paulusma ook zegt, n grote Sidney Samson Tsunami. Met zijn eigen track Nobody Move en enkele vette remixen bestormde hij de afgelopen 2 jaar de clubs en festivals. Het lijkt erop dat nu de RUSH enclaves aan de beurt zijn om n voor n overspoeld te worden met de groovy sound van deze talentvolle Amersfoortenaar. Gooi je slippers in de kast en trek je sneakers en pumps maar weer aan! Het indoor seizoen is officieel geopend!

Sidney Samson begon in 1995 met draaien van vinyl, die toen veertien jaar oude jock, draaide Hip Hop en R&B in locale clubs. In 99 schakelde hij volledig over op House, wat na 3 jaar resulteerde in een residentie op Excellent in de Matrixx. Erick-E, voegde hem later toe tot de 1management stal en vanaf dat moment draait Sidney door het hele land. Tussendoor heeft hij, in tegenstelling tot vele andere jonge DJs, de tijd gevonden om zich met het produceren en remixen van muziek bezig te houden. In 2004 is zijn track Nobody Move is een regelrechte floorfiller gebleken. In 2005 en 2006 zijn remixen van: We rule the night (Funkerman), Blow (Don Diablo), Nasty (Itallion Stallion) en Deep Congress (Yardman) ook door vele grote DJs uit binnen en buitenland gedraaid.

Wat Brian S. en Jaziah ons voor zullen schotelen valt niet onder n noemer te plaatsen. Brians sound heeft zich net als die van Victor en Jaziah sterk in de breedte ontwikkeld. Wat vroeger nog wel eens piemeltjeshouse werd genoemd, is tegenwoordig een mix van: Electro-, Techhouse en zelfs Minimal. D. Ramirez, Tiefschwarz, Outwork, Tiga, Benjamin Bates, Green Velvet noem het maar op, alles wordt gedraaid. Met de cutting-edge styling van Showey J. Elgersma beloofd ook deze avond er weer n te worden, die zelfs door de beste clone organisator niet gevenaard kan worden. Blijven jullie maar met DJ namen smijten, wij doen het liever op onze manier!

Rush heeft een heerlijke zomer achter de rug. Met vaak uitverkochte zalen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Leeuwarden en twee topdagen op Extrema en Rockit valt er voor de CH3 crew helemaal niets te klagen. Amsterdam is de laatste tijd weer net zo happening als in de Escape tijd en de nieuwe Rushes in Eindhoven en Utrecht zijn echt als een bom ingeslagen. In de turbulent gebombardeerde partyscene was het even weer zoeken naar een goede lijn. De lijn die is ingezet heeft zich dubbel en dwars uitbetaald en Rush gaat in 2007 zeker door met brengen van dezelfde zo niet betere funky ass shit!

Vrijdag 25 augustus
RUSH @ Panama
Line-up: Sidney Samson, Brian S, Jaziah
Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade Amsterdam
Tijd: 23:00 - 04:00
Prijs: 10,- (vvk) 15,- (deur)
Vvk: Ticketbox, Beep
More Info: www.chemistry.nl // www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws