Wednesday Night Skate

Partyscene Redactie | 22 augustus 2006
headlines

Aanstaande woensdag 23 augustus is de laatste aflevering van de Wednesday Night Skate van dit jaar. Om 19.30 zal het startschot worden gegeven.

WNSPvdA wethouder Dominic Schrijer zal tijdens de laatste Wednesday Night Skate ook zijn wieltjes onderbinden om samen met naar verwachting 15.000 andere deelnemers de 16 kilometer lange tocht afleggen. Om precies 19.30 geeft wethouder Schrijer het startschot voor de laatste Wednesday Night Skate van dit seizoen. Hierna zal hij de hele route meeskaten om tegen 21.30 weer terug te keren op de Binnenrotte.

Dominic Schrijer wil alle Rotterdammers oproepen om mee te doen aan de tocht. “Ik vind de Wednesday Night Skate een hartstikke leuk zomerevenement. Het is goed voor de conditie en je skate ook nog eens door een mooi stuk van Rotterdam. Ik hoop dan ook dat de WNS ook de komende jaren zal blijven bestaan.”

Dus wil je nog een laatste keer sportief op de skates staan? Gewoon meedoen, je hoeft natuurlijk geen Rotterdammer te zijn! Doe die wieltjes aan en skate mee!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws