Pleinbios

Partyscene Redactie | 25 augustus 2006
headlines

In vier steden is in augustus het openlucht filmfestival ‘Film1 Pleinbioscoop’ bezig. Behalve in Rotterdam, is dit evenement dit jaar voor de eerste keer ook in Den Haag, Schiedam en Eindhoven.

PleinbiosInmiddels is het programma met toppers uit diverse genres bekend. Films als ‘Crash’,’ The World’s Fastest Indian’ en’ Me and you and everyone we know’ tonen een rijk en gevarieerd beeld van het filmaanbod van dit moment.

De Film1 Pleinbioscoop voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Op het Lichtplein in Eindhoven, is de Pleinbios al weg, maar niet getreurd, want in Rotterdam en Schiedam blijft de bios nog tot met de 27ste. En vanaf 28 augustus is de Pleinbios op het Spuiplein in Den Haag en hier blijft deze tot met 3 september.
Film1 Pleinbioscoop is het grootste openlucht filmfestival in Nederland en biedt een sprankelend programma voor een breed publiek. In tegenstelling tot andere festivals staan grote Hollywoodklassiekers hier naast wereldcinema en filmhuisfilms.

Het programma brengt bovendien bijna elke avond naast een aansprekende hoofdfilm een experimentele korte voorfilm. Een avondje openlucht bioscoop is dan ook telkens weer een verrassing! Nou maar hopen dat het weer van de afgelopen dagen niet lang voort zal duren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws