Finale NK Windsurfen

Partyscene Redactie | 22 augustus 2006
headlines

Vanaf vrijdag 25 augustus tot met zondag de 27ste staat het Tjeukemeer bij Rohel helemaal in het teken van de finale van het NK Windsurfen. Dit wordt de laatste wedstrijd van een serie van vier wedstrijden waarin wordt gestreden om het NK in de discipline Formula Windsurfing.

NK windsurfenBij Formula Windsurfing gaat het voornamelijk om de snelheid en tactiek. Bij deze discipline is het materiaal beperkt tot 1 board en 3 zeilen. Bij veel wind kan er ook slalom gevaren worden. Het eerste evenement vond plaats in Almere, helaas zonder wind. Na Almere volgden meer windrijke wedstrijden in Zeeland en op de Noordzee, bij Hargen aan Zee.

In de kop van het klassement, is het ongelofelijk spannend. Afgelopen seizoen werd Dennis Littel (Barendrecht) de overtuigende winnaar in de Formula discipline. Hij staat nog steeds aan de top, maar nu wel met een minimale voorsprong op de nummer twee Ron Ruiter. ( uit Heerhugowaard).

Als er voldoende wind is, zal op vrijdag om 12.00 uur gestart worden met de wedstrijden. Zaterdag tot en met zondag is de eerst mogelijke start om 10.30 uur.

Naast de NK Wedstrijden zijn er ook nog diverse andere activiteiten op de locatie bij Camping Tjeukemeer waaronder een forummeeting van www.windsurfing.nl waar ook diverse windsurfmerken bij aanwezig zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws