Club-Cruise 2006

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als aanloop op de R Uitmarkt De Culturele Aftrap op zondag 3 september presenteren de meest prominenten clubs hun programma voor het nieuwe uitgaansseizoen. Het uitgaanspubliek uit Rotterdam en ver daarbuiten, kan tijdens de Club-Cruise met n toegangsbewijs alle verschillende uitgaansgelegenheden in Rotterdam in n nacht bezoeken. Op vertoon van je polsbandje kun je ook met bijzonder vervoer tussen de diverse clubs cruisen. Hip als een echte VIP!

20 prominente clubs
Tot nu toe doen 20 prominente uitgaansgelegenheden van Rotterdam mee aan dit unieke concept:

Club Rotterdam, Club Red, The Thalia Lounge, Off_Corso, Baja Beach Club, Hollywood Music Hall, Rotown, Vibes, Waterfront, Prachtig Rotterdam, Club IMAX, Bootleg DJ Caf, Club Waas, de Loft, NV Opslag, Plan C, Gay Palace, B.U.M.B, WORM en Baroeg.

Met n ticket kun je een kijkje nemen buiten je geigende stappaden. Waar je normaal niet komt, stap je nu voor gewoon de lol eens binnen. Voor eens en voor altijd kun je er op 1 september voor zorgen dat al je vooroordelen over andere clubs tot het verleden behoren (of niet).

Vervoer bij Club-Cruise
Bij je Club-Cruise polsbandje is het vervoer tussen de deelnemende clubs inbegrepen. In tegenstelling tot vorig jaar zullen de vervoersmiddelen een vaste route rijden. Het vervoer is natuurlijk wel weer geheel in stijl! Met een luxe touringcar, de nieuwste Mercedessen, een heuse streched limousine, een Hummer of een oldtimer wordt jij naar de plaats van bestemming gebracht. Al het vervoer wordt geregeld door Quality Limo Services, kwaliteit van het hoogste niveau. De uitgebreide vloot van stijlvolle voertuigen is uitgerust met alle denkbare luxe en kenmerkt zich door betrouwbaarheid, hygine en veiligheid. Het goed opgeleide team van professionele gastheren staat garant voor een vlekkeloos verloop van de reis. Kortom als een echte VIP kan je discretie, correctheid en deskundigheid van het hoogste niveau verwachten.


Ruud Baan

Beeld
Speciaal voor Club-Cruise hebben fotograaf Ruud Baan en styliste Isis Vaandrager het beeld voor 2006 gemaakt. Ruud Baan is onder andere bekend van zijn werk in Rails, Volkskrant, Elle en BLVD. De modellen Kim, Mike, Ludo, Joey en Leander zijn in de watten gelegd door Marc Boneker, die het haar en de make-up heeft gedaan. Ze zagen er op hun best uit in de cabrio van DJ Jermaine S. De fotoshoot was helaas op een dinsdagochtend, anders hadden ze zo naar een club gekund!

Kaartverkoop
Een ticket voor Club-Cruise, waarmee je toegang hebt tot alle deelnemende uitgaanscentra en de vele vormen van vervoer, kost in de voorverkoop 15,- (excl. servicekosten). De voorverkoop loopt via Easyticket (www.easyticket.nl). Het kaartje dat je ontvangt, is op de avond van Club-Cruise bij ieder van de deelnemende clubs in te wisselen tegen een polsbandje. Op de avond zelf zijn bij de deelnemende clubs ook nog kaarten te koop voor 20,00.

Houd de website www.club-cruise.nl goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes, het actuele programma en alle ins and outs van de hotste clubs van Rotterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws