Special cd release

Partyscene Redactie | 21 augustus 2006
headlines

Circo Loco mixed by Tania Vulcano & CirilloDe Circo Loco-maandagen in club DC10 zijn behoorlijk berucht op Ibiza. Het bijzondere van deze feesten, voorheen bekend als ‘Sorry We Are Circo Loco’, is dat ze tussen maandagmorgen en maandagnacht plaatshebben. De meest saaie dag van de week is op Ibiza eigenlijk de meest bijzondere.

Het clubpersoneel van de concurrent, de locale eilandbewoners en de echte diehards/kenners onder het uitgaanspubliek bevolken elke maandag de dansvloer in DC10. De sfeer is dan ook uniek. Geen dronken Duitsers, geen doorgesnoven Engelsen, maar een unieke crowd die bestaat uit bekende dj’s, mooie barmeiden en collega clubpromotors. Met achter de draaitafels dj’s als Luciano, Steve Bug en Michel de Hey, begeleid door een rits residents, waaronder Tania Vulcano en Cirillo. Zij mixten de nieuwe aflevering van Circoloco @ DC10 Ibiza. 

De ster van de mooie Tania Vulcano, geboren in Uruguay en alweer tien jaar woonachtig op Ibiza, is de afgelopen drie zomerseizoenen sterk rijzende. Vaste avonden in clubs als Space en DC10 hebben haar zoveel bekendheid opgeleverd, dat ze in de wintermaanden niet meer zonder werk zit. Als de clubs op Ibiza met winterreces gaan, draait de brunette haar warme, zweverige en minimale technoplaatjes in onder meer Londen, Barcelona en Parijs. Met veel gevoel voor subtiliteit en originaliteit laat ze in haar set producties van o.a. Ricardo Villolobos, Alex Smoke, en Loco Dice in elkaar overvloeien. Ondanks dat het tempo vrij laag ligt, kan er al voorzichtig gedanst worden.

Echt losgaan kun je op de tweede cd, gemixt door Cirillo. Deze Italiaanse dj is al jaren een vast gezicht tijdens de Circo Loco-feesten - die overigens over de hele wereld gegeven worden. Omdat hij al meer dan twintig jaar als dj de wereld rondreist, is hem gevraagd om een cd vol classics en potentiële nieuwe classics te mixen. Niet de klassiekers die ondertussen uitgekotst worden, maar zeldzame parels die de house en techno hebben voortgebracht. Cirillo slaagt met vlag en wimpel met mooie tijdloze platen van o.a. Blake Baxter, Ame, James Holden, Blaze en KC Flight. We zijn overtuigd: hoog tijd om in het vliegtuig naar Ibiza te stappen! 

Meer recensies vind je HIER!

Meer info over Circo Loco

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws