Lowlands presenteert mobiel programmaboekje

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Naast de papieren gids introduceert het festival voor het eerst de LOWLANDS MOBILE FESTIVAL GUIDE. Deze festivalgids voor de mobiele telefoon bevat, net als zijn papieren tegenhanger, een heldere plattegrond en het blokkenschema.

Op de Lowlands Mobile Festival Guide toont een gedetailleerde, zoombare plattegrond de bezoeker in een handomdraai wat waar gebeurt op het festivalterrein. Alle tenten zijn aanklikbaar, zo ziet de mobiele festivalganger meteen welke band erin optreedt. Over elke act is bovendien een korte infotekst opgenomen. Het interactieve blokkenschema is direct te raadplegen n met een paar drukken op de knoppen is een persoonlijke favorietenlijst eenvoudig samen te stellen. Als bonus zit er zelfs een minigame op.



De Mobile Festival Guide is eenvoudig en goedkoop - tegen de kosten van een regulier smsje en de geldende downloadtarieven - te installeren: SMS het woord LOWMAP naar 4443 en ontvang eenmalig een SMS met een link naar een pagina waar de Lowlands Mobile Festival Guide (max. 128 kB) te downloaden is. De Lowlands Mobile Festival Guide kan onder meer worden genstalleerd op alle Nokias met een kleurenscherm. Inmiddels zijn er internationaal al duizenden smsjes verstuurd voor de Lowlands Mobile Festival Guide.

De Lowlands Mobile Festival Guide is een creatie van The Saints Content Creators, met dank aan Grolsch, SNS Bank en Nokia. Voor alle handige feitjes, zie de Lowlands site/goodies: http://www.lowlands.nl/extra_goodies_mobileguide.asp.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws