Models at Work en USSR Media zijn jarig!

Partyscene Redactie | 18 augustus 2006
headlines

Een feestje ter ere van Models at Work en USSR.Dubbel reden voor feest want Models at Work bestaat drie jaar, en mediabureau USSR 5 jaar!

Models at WorkModels at Work, is een modellenbureau met mooie mensen in dienst die wel van aanpakken weten. Bij Models at Work, kun je modellen inhuren voor je feesten en bijeenkomsten. Op 5 augustus organiseerde Models at Work, in Jimmy Woo samen met USSR het altijd gezellige MAW/USSR feestje. Zoals altijd zijn deze avonden gevuld met goeie muziek, gezellige mensen, lekkere drankjes van Skyy en Campari, en natuurlijk niet te vergeten de mooie dames en heren van Models at Work. Nog geen twee weekjes later, op zaterdag 19 augustus doen ze dit feest nog eens dikjes over, in het kader van hun 1- en 5-jarig bestaan. Tijd om flink uit te pakken dus!

Ter gelegenheid hiervan geeft Models at Work en USSR een grandioos feest op het strand in Bloemendaal. Dat belooft dus een zwoele zomeravond te worden met veel babes, dudes, hapjes, drankjes, performances, bekenden en minder bekenden. Dimitri, Frederik Abas, Mr. Rosso en Marvin zullen acte de présence geven.

Het feest duurt van 16.00 tot 00.00 bij BAZ in Bloemendaal, Zeeweg 94. Toegang is € 10,-, zorg dat jij er bij bent op 19 augustus.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws