Voorbereiding VOLTT loves summer (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

...de hele crew is razend enthousiast bezig en het hele open air event begint mooi vorm te krijgen.

De voorverkoop loopt als een trein en we verwachten het maximum van 3000 kaarten dan ook zeer waarschijnlijk te gaan bereiken. Eventuele kaarten aan de deur zullen 24,= gaan kosten, de presale kaarten zijn 17,50.

Iedereen weet dat het weer behoorlijk kan omslaan in de zomer, dat was vorige week nog het geval. Daarom willen we jullie er nogmaals op wijzen dat we bij slecht weer het hele feest naar de monumentale oude scheepshal op de NDSM-werf kunnen verplaatsen zodat er een 100% droog garantie zal zijn. Het feest zal dan zowel indoor als outdoor plaatsvinden met de mogelijkheid om binnen en buiten te dansen, relaxen en socializen.

Verder zal het kunstenaarscollectief Kwasten met gasten tijdens het feest een aantal objecten onder handen nemen. Het kwasten met gasten collectief is een samensmelting van diverse streetartists en hun werk bestaat uit autonome kunst, graffiti, illustratie, design, vj-en en architectuur. Ze maken gebruik van stiften, spuitbussen, sjablonen, stickers, knipsels, teksten en natuurlijk kwasten. Het collectief bestaat o.a. uit artiesten als Ottograph, DHM, Delicious Inc, Out of Order, Juice en Zender.

Bij binnenkomst op VOLTT loves summer zal iedere bezoeker bij het inleveren van zijn kaartje een polsbandje krijgen. Dit polsbandje geeft je toegang tot het terrein. Als het feest om 23.00 is afgelopen kan je met dit polsbandje ook nog toegang krijgen tot de VOLTT after in Paradiso. Houd je bandje dus om als je richting de Paradiso gaat!>>>> VOLTT loves summer after in Paradiso

VOLTT zou VOLTT niet zijn zonder een gezellige after en dat zal ook deze VOLTT niet anders zijn. Deze keer zullen we na deze zomer editie het feest voortzetten in de Paradiso. Vanaf 23.00 zullen daar de deuren open gaan en feesten we met zn allen vrolijk verder.

Kaarten voor de after zullen 7,= euro gaan kosten met polsbandje. Dit polsbandje krijgt elke bezoeker van VOLTT outdoor bij het inleveren van zijn kaartje. Er zal geen voorverkoop voor de Paradiso zijn en kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. Als je geen polsbandje hebt zal de entree 12,= euro zijn. Qua line up zal het een voortzetting zijn van de artiesten die overdag zullen optreden inclusief een special guest die alleen in de Paradiso zal optreden!

Meer info op www.voltt.com of www.ndsm.nl

Hieronder nog eenmaal de details:

VOLTT loves summer
Sunday 27-08-2006

Live on stage:
Dandy Jack (Perlon, Santiago)
Der Dritte Raum (Resopal, Frankfurt)

DJs
Andre Galluzzi (Cocoon, Berghain,Berlin)
Jeff Milligan (Revolver,Background, Toronto)
Marco Carola (Domino, Zenit, Napels)
Troy Pierce (M-nus, Underline, Berlin)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)

NDSM-shipyard, Neveritaweg, Amsterdam
Starts 11.00 - 23.00
Presale 17,50 Only 3000 tickets so be early!
Doorprice: 24,=

Voorverkoop:
Amsterdam: Outland Records, Killa Cutz, Concerto, Midtown, Rushhour
Den Haag: Confused
Haarlem: Trancentral
Utrecht: Plato
Eindhoven: Rare Records
Rotterdam: Triple Vision
& Ticketbox
Festivalvoorwaarden: www.voltt.com/policies
www.voltt.com www.ndsm.nl www.bartskils.com [url]www.ticketbox.nl]/url]

VOLTT loves summer after

Verwacht; diverse artiesten van het VOLTT festival + special guest!

Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Starts: 23.00 5.00, No presale
Entrance: 7,= ex daglidmaatschap met polsbandje van het festival
12,= ex daglidmaatschap zonder polsbandje.
www.paradiso.nl www.voltt.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws