Special cd release

Partyscene Redactie | 14 augustus 2006
headlines

Laurent Garnier - RetrospectiveVolgende week brengt F-Communications de dubbel-cd Laurent Garnier - Retrospective uit. De compilatie bevat een selectie van zijn beste werk - remixes voor en van andere producers - en enkele live-fragmenten.

'Acid Eifel' en 'Man With The Red Face' (live uitgevoerd met Bugge Wesseltoft), 'Crispy Bacon', 'Tres Demented' (i.s.m. Carl Craig), 'Astral Dreams', 'Greed' (in de Avri-remix) en 'Sambou'; de Franse technoheld heeft tijdens de selectie van 23 tracks, verspreid over twee cd’s, goed opgelet welke van zijn producties het meest populair zijn. De meeste tracks zijn afkomstig van zijn album Unreasonable Behaviour, volgens velen zijn beste studioalbum tot nu toe.

Dit is niet de eerste best off van de Franse dj/producer. Vijf jaar geleden zag een soortgelijke verzamelaar van Laurent Garnier het daglicht: Early Works - een overzicht van zijn beste werk geproduceerd voor '94. Dat is dezelfde titel van de compilatie die in '98 via Arcade verscheen. Laurent Garnier heeft nu eenmaal veel muziek gemaakt, moeten we maar denken. De diehard verzamelaars van zijn werk tot nu toe kunnen deze terugblik dan ook in de cd-rekken laten staan. Alle andere house- en technoliefhebbers zullen zich bepaald geen buil vallen aan de aankoop van Retrospective.

Meer recensies vind je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws