Classic Car Festival

Partyscene Redactie | 14 augustus 2006
headlines

Komend weekend wordt er weer volop geraced in Assen, tijdens het Classic Car Festival. Dit jaar is het alweer de 10e editie van dit Festival vol oldtimers.

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2006 zullen op het TT-circuit niet alleen velen MG’s, Triumphs, Austin-Healeys en Jaguars te bewonderen zijn, maar er zullen ook, een voor Nederlandse begrippen uniek aantal raceauto’s worden getoond, maar dat zie je wel als je er naar toe gaat. Bovendien komen ze nog in actie ook.

OldtimerHet Classic Car Festival op het TT-circuit in Assen is ieder jaar weer goed voor een overstelpend aantal klassieke auto’s. Tijdens de tiende editie van het evenement, op 19 en 20 augustus dit jaar, zal het circuitterrein dan ook weer gevuld zijn met de mooiste klassiekers die de Nederlandse automobielclubs in hun registers hebben opgenomen. Voor de clubleden is het festival een ware trackday, waarin ze exclusief kunnen deelnemen aan slaloms, sprints en zelfs complete circuittrainingen. Het festival staat immers al sinds de eerste editie in het teken van sportiviteit.

Behalve auto races, is er ook een grote lifestyle beurs waar de liefhebber wat leuke hebbedingetjes, boeken en andere auto gerelateerde producten kan kopen.

Heb je er al zin in gekregen? Gewoon gaan, het festival begint beide dagen om 10.00 en eindigt om 18.00 en de kosten vallen ook reuze mee € 15,- voor een dagje genieten van de oldtimers.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws