Uit je Plaat!

Partyscene Redactie | 7 augustus 2006
headlines

PS: Wat is de to 10 van best verkopende platen en platen die vooral bij het personeel van Triple Vision momenteel hoge ogen gooien?

1.Loco Dice - Seeing Through Shadows - MINUS 41
2.Dr octagon - Aliens (Sub-focus rmx) - LOUPE 021
3.Atom & Cell - Pressure (Noisia remix) - DTEK 001
4.Petter - Some Polyphony - 12BC
5.Adam Craft - Tricker - Luxa Flex 008
6.Zahn - It's not Static- SNDKT 004
7.Green Velvet - Shake n Pop - RR 2029
8.N.Phect & Phace - Cavity - SYNDROME 001
9.Booka Shade - In White Rooms Ep pt 2 (Shinedoe rmx) - Gpm 45-6
10.Desimal - Afterlife - FOKUZLTD 009

BorisPS: Welke Stijlen verkoop je en welke stijlen doen t goed ?

Wij richten ons voornamelijk op stijlen als drum n bass, minimal, techno, house, Breaks, dub en electro. Drum n bass, minimal, techno en electro zijn de stijlen die het meest worden verkocht in Triple Vision. We staan bekend als een van de weinige platenzaken in Nederland met zo'n groot assortiment aan drum n bass, dus daar komen veel liefhebbers op af. Mminimal, geen verassing natuurlijk, verkoopt de laatste tijd goed. Ook de techy electro gaan als zoetje broodjes over de toonbank, en daarbij bedoel ik releases van bv Thomas Schumacher, Oliver Koletzki, Ellen Alien, Paul Kalk Brenner etc. Verder komen er langzaam weer steeds meer dikke techno platen uit. Het lag even op zijn gat maar het is nooit weggeweest!

PS: Wat is momenteel de trend op muziekgebied?

Minimal techno met de nadruk op techno. Dus rond de 128/130 bpm. Vrij snel met dikke beats en de gefreakte minimal geluiden. Denk hierbij aan artiesten zoals Pig en Dan, Adam Beyer, Afternoon Coffee Boys, James Holden etc. En qua drum n bass zijn het de hardere releases die goed vekopen. Op dit moment is Noisia de shit in drum n bass land! Als je wilt weten waarom surf dan even naar de site en luister een plaat van Noisia. Verder lopen de liquid drum n bass dingen van Calibre erg goed. Hij is een producer die platen maakt met veel jazzinvloeden en veel oude samples. Goed voor het begin van de avond, maar op een later tijdstip wil je toch wel wat meer los op een Sub-focus of Teebee. En als laatste Dub, deze stroming is momenteel in Engeland de trend op muziekgebied. Denk bij dub aan Speedgarage gemixt met de beats van Dizzee Rascal en dan op 90 bpm.

PS: Welke bekende dj's kopen hun platen bij je?

Ik begin met de onbekendere aankomende talenten maar die zijn net zo belangrijk voor de scene als de bekende: Ejay, Eelco Dane, S.Elezi, Robbie Pardoel, L-Win, Steven P, Khalil en Jambossa. Daarnaast de bekende namen als Michel de Heij, Joris Voorn, Benny Rodrigues, Kraak & Smaak, Secret Cinema, Miss Monica, Monica Electronica, Josz Le bon, Joey Macnack en Joey Daniel.

Meer info en de online store van Triple Vision, check Triple Vision

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws