Awakenings

Partyscene Redactie | 11 augustus 2006
headlines

Begin oktober is het weer de hoogste tijd voor een dubbele editie van Awakenings in de opper-feest-locatie: de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam. Op 6 en 7 oktober zal het dan ook weer losbarsten.

Het Zweedse Drumcode-label van o.a. Adam Beyer bestaat dit jaar 10 jaar. Uiteraard staan onze Zweedse vrienden te popelen om dit in de magische ronde Gashouder met de trouwe Awakenings-fans te vieren. Op 6 oktober zullen, Par Grinvik en Joel Mull de inleiding verzorgen en met eawakeningsen liveact van nieuwkomer Mighty Thor en een zwaar doorknallende Cari Lekebusch zal de nacht sluiten.

Op de tweede dag van Awakenings zullen, in een uitgebalanceerde nacht acht top-techno-acts van Hollandse bodem laten zien wat een feestje bouwen is. Er zijn maar liefst vier liveacts: Estroe, 2000 and One, Solid Decay en Secret Cinema! Afgewisseld met vier dj's:  Nuno dos Santos, Michel de Hey, Bart Skils en Steve Rachmad. De Nederlandse techno-scene bloeit als nooit tevoren.

Op beide nachten zal de ton weer uit zijn voegen barsten van geluid, licht, video, lasers, vuurwerk en niet te vergeten de 3.500 dansende techno-liefhebbers.

Kijk om kaarten te bestellen op www.ticketbox.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws