Nog \'n nieuw festival

Partyscene Redactie | 2 augustus 2006
headlines

Fresh Grooves OutdoorSommige clubconcepten zoals Sneakerz (Mysteryland) en Rush (Rockit Open Air) kiezen ervoor om een eigen tent te hosten op een bestaand festival, andere zoals Loveland (Dance Valley) doen dit ook maar organiseren ook hun eigen festival. Zo ook FreshGrooves, een bekende vaste clubavond in de Eindhovense rechter.

Op zaterdag 19 augustus van 12.00-22.00 gaat deze avond voor het eerst in haar bestaan de buitenlucht opzoeken met een verfrissende outdoor editie bij natuurbad de IJzeren Man te Eindhoven. Twee podia bij dit vlakbij het centrum gelegen zwembad zullen deze dag het décor zijn van funky beats van locals en bekende dj’s.

Op de mainstage staan sureshot publiekstrekkers als Erick E, Fedde Le Grand en Sidney Samson (allen Sneakerz), Jip Deluxe en opkomend talent Kruh. Deze locale held opende onlangs nog de mainstage op Extrema Outdoor. Om het muzikale plaatje compleet te maken komen Medito met zijn energieke percussie, MC Mighty Mike en Costar met zijn funky sax het geheel versterken.

Op de tweede stage, InHeaven.nl, staan verschillende (opkomende) talenten geprogrammeerd waaronder de FreshGrooves residents Marijn van Roode, Carmen Glenn & Jamie Gervais. Dit podium wordt tevens vergezeld door 2 top kappers van Parucci die gedurende de gehele dag gratis funky haircuts verzorgen.

Kaarten doen 17,50 (ex fee) en voor meer info kan je kijken op www.freshgrooves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws