Gaypride 2006

Partyscene Redactie | 28 juli 2006
headlines

GayprideHet feest staat in de eerste plaats in het teken van ero-tolerance, en veel vreugde en plezier op de tweede plaats. En dit jaar voor het eerst twee dagen lang. Het Amstelveld bevindt zich langs de route van de jaarlijkse optocht van de vele feestelijke boten. En of je nu gay of straight bent, het is een feestje waar iedereen welkom is.

Summerjam staat geheel in het teken van Italiaanse sferen. Het Amstelveld zal helemaal worden omgetoverd tot één groot terras. Een terras dat uit zal kijken op een podium waar allerlei gekkigheid zal plaats vinden. Denk aan een avond vol afwisselende muziek, ondersteunt door de tien beste dansplaten van Otazu, een show van “nachtdiva” Mayday en nog veel meer leuke en aparte dingen. Ondertussen zullen er volop hapjes en drankjes te verkrijgen zijn bij onder andere de Moët champagne bar, de Sangria bar en natuurlijk bij Janvier.

Op zaterdag 5 augustus wordt, zodra de boten langs zijn gevaren de muziek aangezet en kan er tot middernacht worden gedanst op muziek. Het grote Italiaanse terras wordt dan weer omgebouwd tot een groot dansplein. Iedereen die zin heeft om een dagje te dansen in de buitenlucht in hartje Amsterdam kan hier tot één uur ‘s nachts al zijn energie kwijt op de muziek van  dj’s Joost van Bellen, Victor Coral, MarYsol en Lacroix. Entree is gratis!

www.chemistry.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws