Just Cruisin’

Partyscene Redactie | 3 augustus 2006
headlines

,strong>De beachcruiser is helemaal hip. Wil je gaan fietsen? Dan is door de stad of door de duinen, totally NOT DONE. Nee, je moet tegenwoordig cruisen over het strand.

Deze zomer betekent de definitieve doorbraak van de Beach Cruiser in Nederland. De kleurige, hippe, gebloemde fietsen zijn uit Amerika overgewaaid en vinden zeker met deze prachtige zomer gretig aftrek.

Het populaire Johnny Loco hield onlangs een 'freestyle fotoshoot' op het Zandvoortse strand. Het merk haalt deze zomer recordverkopen met de toenemende populariteit van de fiets. Het merk spreekt van recordverkopen. Dit is pas het tweede jaar dat de Johnny Loco beachcruisers ijn Nederland te koop zijn. Nederland heeft met de cruiser een nieuw type fiets ontdenkt, gooi die oude Mountain Bike, Oma Fiest, Batavus of Gazelle maar in de schuur.

De beach cruiser is bovendien een fiest die met de mode meegaat, zijn roze bloemen in, dan zijn de beach cruisers gebloemd, turquase? Ditol.

Johnny Loco werkt bovendien samen met top ontwerpers, zo hebben ze dit jaar bijvoorbeeld een fiets in de collectie die is ontworpen door niemand minder dan Rodrigo Otazu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws