Save me at the beach

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 22 juli staat Woodstock69 vanaf 14:00 in het teken van de Orang Oetan! Chris Zegers, ambassadeur van Monkey Business, zal met zijn band Hudson Five het startschot geven van SAVE ME AT THE BEACH. De populaire beachclub Woodstock69 te Bloemendaal helpt Monkey Business bij het beschermen van de bedreigde Orang Oetan. Velen bekende DJs, zoals Brian S, Marnix, Victor Coral, Roog, Benjamin Bates, Miss Nine, Marcello vs Marcella en Laidback Luke, zullen geheel belangeloos hun kunsten vertonen achter de draaitafels om er een onvergetelijke beachparty van te maken.

De dag begint vroeg met apestreken als kite-surfen, vliegeren, volley-bal en massages. Barbara Karel van MTV zal als host de feestgangers welkom heten. Local Hero on the sax, Suki on percussie en MC Gee zullen de DJs vergezellen waarna de sexy Gogo-dancers & vuurdancers de menigte in vuur en vlam zullen zetten. Ook bij slecht weer schijnt het zonnetje in de tent van deze rescue-party.

Fundraising via SAVE ME party
Op een feel-good moment maakt Monkey Business jongeren bewust van de ernstige situatie van de bedreigde Orang Oetan en het verdwijnen van de tropische regenwouden. Niet op een belerende toon of saaie manier, maar Monkey Business bewijst al 3 jaar dat feel good & do good erg goed samen gaan. Op top locaties als Hotel Arena, Panama, Blijburg, Westergasterrein, Woodstock, Jimmy Woo, Ocean Diva en zelfs het Van Gogh Museum, heeft Monkey Business trendy en succesvolle feesten neergezet. En nu is het weer tijd voor een oude bekende Woodstock 69, waar wederom een SAVE ME AT THE BEACH gegeven zal worden. Dus zaterdag 22 juli vanaf 15:00 feesten en beesten op het strand & dansen voor de apies met je voeten in het zand om een record bedrag voor dit goede doel op te halen. Voor meer info zie www.saveme.nl.

Kaartverkoop
Kaarten kosten 10,- en zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:
- Amsterdam: Kitsch, TWSTD, Nukuhiva, Concerto
- Haarlem: Zoe, Trancentral

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws