Dance Valley: de bezoekers

Partyscene Redactie | 16 juli 2006
headlines

Dance Valley 2006

Naam: David
Leeftijd: 30
Hoeveelste keer ben je op Dance Valley: Het is alweer de vijfde keer voor mij op Dance Valley
Waarom naar Dance Valley: Dance Valley is echt bijzonder. Ik kijk er al dagen van te voren naar uit. De muziek, de mensen, de omgeving, de klimmuur, bloemen die straks uit de lucht gaan vallen en de lasershow op het einde… eigenlijk te veel om op te noemen!
DavidWelke artiest wil je zeker niet missen vandaag en waarom: Danny Howells, dat is echt één van de grootste dj’s die ik ken. Hij produceert geweldige tracks en draait het dak er helemaal af met meestal een erg fijne combinatie van progressive en deephouse.
Welke artiest die dit jaar niet Dance Valley staat zou je graag nog eens willen zien: Op zeker Anthony Pappa, deze legendarische dj heb ik nog nooit zien optreden, maar ik heb echt waanzinnige cd's van hem. Hij is echt het neusje van de zal op progressive gebied.
In welke area/tent zal je vandaag het meest te vinden zijn en waarom: Ik denk dat zeker wel weer enige uurtjes in de Loveland tent ga doorbrengen. Ik hoop dat er weer net zo lekker gedraaid gaat worden als vorig jaar, met Marnix, Sebastien Léger en Eric Prydz moet dat wel goed komen!

Naam: Marc
Leeftijd: 27
Hoeveelste keer ben je op Dance Valley: Voor de vierde keer
Waarom heb je dit drukke festival weekend voor Dance Valley gekozen: Dance Valley is bij uitstek het festival der festivals! Prettige bijkomstigheid dat het ook nog eens praktisch in mijn achtertuin wordt georganiseerd. De sfeer, de vette locatie, de line-up... dit allemaalgemixed met heerlijk weer levert alle ingrediënten voor een puik feestje!
Welke artiest wil je zeker niet missen vandaag en waarom: Heb je even...?
Danny Howels: gezien in Twilo NYC, zorgt altijd voor een goede set, lekkere groovy tech house.
Hernan Cattaneo: nog nooit zien draaien, erg benieuwd.
Judge Jules: "essentieel" om ook even gehoord te hebben.
Erick Morillo: de koning!Marc
Monika Kruse: lekker om naar te luisteren én naar te kijken!
Carl Cox: blijft een begrip.
Michel de Hey: idem
...en zo zijn er nog wel meer. Wel erg jammer dat ik Danny Tenaglia moest missen gisteren, aangezien ik gewoon aan het werk was. Wellicht een idee om Dance Valley op zaterdag en zondag te organiseren?
Welke artiest die niet op DV staat zou je graag nog eens willen zien op DV en waarom:
Danny Tenaglia dus, hij was er wel... maar niet op de dag dat ik rondhuppel. Erg jammer! Bad Boy Bill lijkt me overigens ook wel een goeie om weer eens op mainstage neer te zetten.
In welke area/tent zal je vandaag het meest te vinden zijn: Mainstage is altijd dé plek om het uitzicht en de line-up op je in te laten werken. Verder zal ik deze keer ook veel te vinden zijn bij Concept en Global.

Naam: Evert
Leeftijd: 28
Hoeveelste keer ben je op Dance Valley: De derde keer
Waarom naar Dance Valley: Omdat het een leuk en gezellig oud festival is en natuurlijk lekker dichtbij! Maar de aankleding is altijd goed verzorgd, er draaien goede dj's en natuurlijk is het publiek fantastisch gezellig. Verder vind ik de locatie top: Niet te groot en midden in de natuur waarbij de glooiing van het terrein markant is, zeer zeker als in de avond uurtjes de lasers aan gaan.
Welke artiest wil je zeker niet missen vandaag en waarom: Monika Kruse, Danny Howels, Secret Cinema en Michel de Hey. Hopelijk zetten ze allen een lekkere harde en sfeervolle set neer die de boompjes doen schudden!
Welke artiest die dit jaar niet Dance Valley staat zou je graag nog eens willen zien: Misschien een keer leuk om Chris Liebing weer uit te nodigen? Chicks on Speed ben ik ook weg van... lekker gek en schreeuwend uit je dak!
In welke area/tent zal je vandaag het meest te vinden zijn: Areas zullen verschillend zijn, maar zeker mainstage, Electronation, Concept... Verder waar de muziek lekker schalt en de mensen lekker toeteren.Evert & Marta

Naam: Marta
Leeftijd: 24
Hoeveelste keer ben je op Dance Valley: Voor de tweede maal
Waarom naar Dance Valley: Leuke locatie, heel veel variatie qua muziek, mooie area’s en lekker dichtbij!
Welke artiest wil je zeker niet missen vandaag: Misschien beetje slap maar ben heel benieuwd naar Michel de Hey, tijdje niet gehoord! Verder gewoon genieten van de dag en allerlei muziek, ik zie wel waar ik terecht kom.
Welke artiest die niet op Dance Valley staat zou je graag nog eens willen zien: Misschien Miss Kittin, en zeker Chris Liebing: they never let me down! Goede performances, lekkere muziek en een beetje gekkigheid op het podium: daar hou ik van!
In welke area/tent zal je vandaag het meest te vinden zijn: Ik denk toch Main Stage, heerlijk in de zon staan, verder Concept en Electronation, lekker springen en gek doen!

Naam: Ian
Leeftijd: 30
Hoeveelste keer ben je op Dance Valley: Vierde keer
Waarom naar Dance Valley en niet naar een ander festival dit weekend: Het is dichtbij voor mij, de mooie locatie, de ruime opzet en genoeg goede muziek. Dance Valley is met de juiste verwachtingen altijd een succes geweest.
Welke artiest wil je zeker niet missen vandaag en waarom: Loco Dice. Erg benieuwd naar zijn set, mooi dingen over gehoord. In club 11 kwam hij een tijdje terug helaas niet opdagen. Ik ga er vanuit dat hij Ianhet vandaag goed maakt! (Achteraf bleek Ian wederom Loco Dice gemist te hebben wegens een onaangekondigde switch in de timetable in de Circo Loco area)
Welke artiest die niet op DV staat zou je graag nog eens willen zien en waarom: Niet zo zeer één artiest, ik hou van een evenwichtige lineups met ruimte voor nieuwe namen. Ik denk dat ze daar heel aardig in zijn geslaagd.
In welke area/tent zal je vandaag het meest te vinden zijn en waarom: Met deze hitte zal ik voornamelijk buiten te vinden zijn. En ben erg benieuwd naar de Electronation en Circo Loco tent!

Welke artiest wilde jij persé zien, en waar heb je de meeste tijd doorgebracht?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws