Dé plaat van Dance Valley 2006

Partyscene Redactie | 16 juli 2006
headlines

Dance Valley 2006

Op vrijdag kwam de superhit van de 28jarige producer bij de zonnige outdoor NL club stage zeker een keer of 5 langs, en iedere keer gingen de handjes trouw de lucht in.

Op zaterdag was het zelfs Danny Howells op de mainstage die de plaat opzette, na een remix van Madonna. Voor puristen wellicht een schande, maar ook hier in de valley vlogen de armen de lucht in bij het horen van de eerste tonen en veranderde de lome en chillende massa in een dansende blije groep partypeople. En ook Erick Morillo, die een solide set afleverde met vele bekende hits en acapella’s, schroomde niet om Fedde’s tune op te zetten, met alle bekende en bovenstaande vrolijke gevolgen. Een video interview met Erick Morillo komt binnen enkele dagen hier online. Het Partyscene interview met Fedde is hier te vinden.

Ook aparte tracks, die je niet zo snel zou verwachten op Dance Valley, deden het erg goed. Vooral bij de erg geslaagde en drukke Red Bull Art Break area kwamen de leukste plaatjes voorbij. Van de classics Rapper’s Delight tot Ciske de Rat’s Ik voel me zo verdomd alleen, waardoor zelfs de naastgelegen food area mee begon te brullen, al dan niet met plat Amsterdam’s accent.

Wat was voor jou de meest bijzondere plaat van Dance Valley 2006?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws