Nieuwe Cassius

Partyscene Redactie | 14 juli 2006
headlines

cassiusDe laatste jaren was Cassius vooral druk doende met het schrijven van materiaal voor anderen, maar nu heeft het duo toch maar weer eens aan zichzelf gedacht. Met hits als 1999, Feelings For You en The Sound of Violence hebben Hubert Blanc-Francard en Philippe Zdar zich in navolging van groepen als Daft Punk in de kijker gespeeld als boegbeelden van de Franse house. Het nieuwe album heet 15 Again en het wordt voorafgegaan door de eerste single Toop Toop, een track die gebaseerd is op een aanstekelijke en vrolijke gitaarriff en waarvan al vijf remixen gemaakt zijn.

Verwacht verder op de nieuwe Cassius veel stuiterende baslijnen, rock, acid, house en dikke beats, die verpakt zijn in fraaie nummers. Gastrollen zijn er onder meer voor Pharrell Williams en Sébastien Tellier. 15 Again telt twaalf tracks. De Franse house leeft voort! Of zoals de twee het zelf zeggen: “2 french friends makin music for living better”.   

Check voor een voorproefje van de nieuwe Cassius en de single Toop Toop de myspace site van de groep: http://www.myspace.com/cassius15again.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws