Extrema uitverkocht

Partyscene Redactie | 12 juli 2006
headlines

Dance ValleyNadat UDC bekend maakte dat zij Dance Valley, wegens een tekort aan politieagenten op 4,  5 en 6 augustus dankzij de races op Zandvoort, verzetten naar 14, 15 en 16 juli, werd er een enquête verstuurd naar alle Extrema members. Uit de respons bleek dat de overgrote meerderheid niet wilde dat de datum van Extrema Outdoor verzet zou worden. Dus werd besloten de vaste datum, half juli, aan te houden. Dit terwijl er dit weekend naast Dance Valley en 10 én 5 Days Off ook nog de Love Parade in Berlijn plaatsvindt, de Duitse editie van Sensation White, het eveneens Duitse Melt festival en Monegras in Spanje, allemaal met indrukwekkende line ups.

Vanwege een nieuwe indeling van het festivalterrein is er meer ruimte gecreëerd voor de bezoeker. Zo is de befaamde FutureFunk Stage dit jaar niet meer midden op het terrein en zullen alle podia veel meer op het water gebouwd worden om terrein te winnen voor de festivalganger. Ondanks allerlei negatieve geruchten heeft geen enkele artiest zich ziek gemeld. En er wordt unaniem superzomerweer voorspeld dit weekend met zo’n 26 graden, en Partyscene zal uitgebreid verslag doen met interviews, foto's en videoreports.

Het eerstvolgende Extrema-festival is op 4, 5 & 6 augustus: Solar Weekend. Inderdaad, de datum waarop oorspronkelijk Dance Valley altijd plaats vond. Voor het mega spektakel waar 100.000 partypeople zich kunnen vermaken met unieke optredens van o.a. The Prodigy en Danny Tenaglia in Spaarnwoude zijn nog wel tickets te krijgen.

www.extrema-outdoor.nl
www.dancevalley.nl
www.5daysoff.nl
www.tendaysoff.be
www.loveparade.net
www.meltfestival.de
www.monegrosfestival.com
www.sensationwhite.de
www.solarweekend.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws