B2S presenteert line-up Hard Bass

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na twee succesvolle edities van Hard Bass in de Jaarbeurs in Utrecht, zijn de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch op zaterdag 7 oktober voor het eerst het domein van dit populaire concept van B2S. Meer dan 40 artiesten en live-acts zullen tussen 22.00 en 07.00 uur verspreid over drie areas - The Moonlanding, Mission Control Center en Spacelab - de (loeizuivere) geluidsgrenzen op gaan zoeken van deze toplocatie. De verdeling en line-up is als volgt:



The Moonlanding:
Mainstage waar de lekkerste Hardstyle en Early Hardstyle gedraaid zal worden.

De line-up is als volgt:

Hardstyle
Zany
Daniele Mondello (IT)
Beholder & Balistic
S.P.H.E.R.E (CH)
Deepack *Live*
Pavo
The Abyss
Zatox (IT)
Luna presents DHHD *LIVE*
Jowan
Alpha
MC Ruffian

Mission Control Center:
French Tek is booming. Daarom heeft B2S als eerste partyorganisator besloten deze stroming een eigen area te geven waar tevens de beste Jump te horen zal zijn.

Jump & French Tek
Ruthless
Lobotomy Inc (FR)
Da Tekno Warriors
Coone (BE)
Digital Punk
Pat B
D-Noizer aka Ronald V & E-Max (FR)
Manu Kenton (FR)
Sven Wittekind (GER)
Q-IC & Ghost (BE)
MC DV8

Spacelab:
In deze derde area is het slechts rave wat de klok slaat. Speciaal voor de liefhebbers van een ouderwets nachtje knallen!

Rave
Darkraver & Paul Elstak
The Viper
Dr. Rude
Tango & Cash
Panic
Uzi
Predator & Chosen Few
Rob
Yves (BE)
MC Alee

Kaartverkoop
Als raketten schoten ze afgelopen zaterdag over de digitale toonbank van TicketOnline; de eerste 500 kaarten voor Hard Bass op zaterdag 7 oktober 2006 in de Brabanthallen in Den Bosch. Binnen een uur waren alle kaarten weg! De kopers hadden mazzel: omdat zij tot de eerste 500 behoorden, werd hun kaartje automatisch ge-upgrade naar VIP. Dat betekent dat zij onder meer verzekerd zijn van een plekje op het VIP-podium dat een topuitzicht biedt op de Mainstage!
De reguliere voorverkoop start aanstaande zaterdag, 15 juli, via de verkooppunten van Ticketbox en de Free Record Shops. Tickets kosten 40,25 euro (ex fee). Voor meer informatie over Hard Bass: www.b2s.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws