Hakken op Sensation

Partyscene Redactie | 10 juli 2006
headlines

rob geeVerwonderlijk was dat de bezoeker onder luid gejuich van het podium werd afgevoerd. Een groot gedeelte van het publiek was op dat moment al aan een massale sit-down actie begonnen uit protest tegen het metal-core-optreden van Rob Gee, die samen met leden van de Slipknot en Biohazard, aan een kansloze missie was begonnen.

De programmering van Rob Gee (Kurtis Blow was niet aanwezig), prime-time op Sensation Black, was een flinke gok van ID&T. Achteraf gezien een verkeerde. Vanaf het begin pakte het optreden totaal verkeerd uit en begon het publiek massaal te fluiten en bekers bier het podium op te gooien. Hetgeen er uiteindelijk toe heeft geleid dat één bezoeker hoogstpersoonlijk liet blijken dat er op Sensation Black vooral 'gebeukt' moet worden. Natuurlijk werd het incident op film vastgelegd en is het gevecht inmiddels te zien op verschillende internetsites, waaronder Geenstijl en Houseoloog

ID&T gaat in 2007 een editie van Sensation in New York city organiseren, in samenwerking met de productiemaatschappij van Rob G. Wellicht één van de redenen om Rob uit te nodigen om het spektakel eens mee te maken vanaf het podium. Check hier de Myspace pagina van Rob G.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws