Toni Rios in Haarlem

Partyscene Redactie | 5 juli 2006
headlines

Horen, zien, voelen, ruiken en proevenSense wordt zaterdag 8 juli georganiseerd door de afdeling Events van Rookie Entertainment onder de naam RockOut. Dit is een leerbedrijf voor studenten Media & Entertainemnt Management, een erg populaire studie van hogeschool Inholland. Rookie doet dit in samenwerking met Virtual Events, een vooruitstrevend jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bijzondere (3D) visuals en projectietechnieken. Zo verzorgden ze o.a. al op de afterparty van FFWD 2005 speciale 3D projecties.

De muzikale omlijsting, het horen dus, wordt deze avond door dj’s als als Boris Werner, Robert Powlson en De Man Zonder Schaduw ingevuld. Als kopstuk is Cocoon’s Toni Rios uitgenodigd. Deze Duitse artiest uit de stal van Sven Väth is al weer een tijdje niet in het land geweest en zal de historische Lichtfabriek waarschijnlijk op z’n kop zetten.

Ook de ogen zullen geprikkeld worden, en wel met speciale 3D visuals. Deze 3D-show zal worden verzorgt door virtual reality jockey Robotfunk die je zal meenemen naar een geheel nieuwe dimensie in de wereld van visuals waarbij de beelden ook daadwerkelijk het scherm uitkomen. Deze show wordt verder aangevuld met de unieke 3D displays van Philips.

Het artistieke aspect zal verder worden vertegenwoordigd door o.a. kunstenaars die live schilderingen maken, met bodypainting, twirling en danseressen. De overige zintuigen zullen worden geprikkeld door het verspreiden van aromatische geuren door een aroma-jockey (ruiken), het plaatsen van blowmachines (voelen) en het aanbieden van fruit & candy (proeven). Een speciale avond dus op een historische locatie.

Kijk voor meer informatie op www.rockout-events.nl, www.rookie.nl of www.virtualevents.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws