This Is Amsterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We hebben het hier over niemand minder dan Sasha en Sander Kleinenberg. Omdat het dan ook een zeer bijzondere avond betreft, gaat Panama* een stuk langer door dan normaal.

Panama* werd na wat met Sasha d Koninginnedag in Amsterdam had moeten worden, alsnog geroemd vanwege de snelle vervanging door Sander Kleinenberg. Menig clubber heeft een etmaal doorgehaald en had om 4 uur s nachts nog niet genoeg van zijn befaamde beats. Op 15 juli neemt Panama* geen enkel risico: zowel Sasha als Sander Kleinenberg staan op het programma.

Alexander Coe, beter bekend als Sasha, geboren in Wales maar woonachtig in Manchester wordt wereldwijd gezien als een fenomeen. Mede dankzij samenwerking met o.a. zijn Engelse collega John Digweed, waarmee hij in zijn carrire diverse mix albums heeft opgenomen, en andere grootheden als James Holden en Junkie XL, genoot Sasha al snel internationale erkenning. Ook zijn eerste clubhit Higher Ground en zijn optredens in de wereldberoemde club Renaissance heeft eraan bijgedragen dat Sasha al snel op de wereldwijde kaart stond. Hij heeft met zijn clubby / progressive stijl iets in handen wat andere DJ s niet hebben en staat daarmee garant voor een sensatie in Panama*!

Sander Kleinenberg vervolgens, is n van de meest succesvolle djs uit Nederland die momenteel de hele wereld over gaat en daarbij overal volledig volle zalen trekt. Met een Dance Star Award op zak voor zijn remix van Justin Timberlake, zijn hitsingle The Fruit en remixes voor o.a. Kane en Usher is Sander gegroeid tot een wereldster van formaat. This is TM is het nieuwe concept van Sander Kleinenberg en op deze dag vindt de aftrap plaats voor de Amsterdamse residency in Panama*.

Jan Boom, Panama* resident met zijn vaste schare fans, en El Sandro, bekend van o.a. de Famous feesten, zullen hun kunsten achter de draaitafels in de studio vertonen.



This Is Amsterdam zaterdag 15 juli 2006
Line-up: Sasha, Sander Kleinenberg
Jan Boom, El Sandro
Tijd: 23:00 uur 05.30 uur
Entrance: 25,-
Presale: 20,-

Kaarten zijn te koop / te reserveren bij AUB ticketshop (0900 0191) www.aub.nl
en bij Beep! www.beep.nl
Voor meer informatie kijk op: www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws