Matrixx krijgt schitterende nieuwe plek voor Zomerfeesten

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dat park (net achter museum De Valkhof) is n van de mooiste plekjes van Nijmegen, in hartje stad. Van 15 tot en met 21 juli draaien onder anderen Roog, Benny Rodrigues, Don Diablo, Jochen Miller, Sidney Samson en Marcel Woods daar de blaadjes van de bomen tijdens Matrixx at the Park.

De Zomerfeesten van Nijmegen staan om twee dingen echt bekend: de Vierdaagse wandeltocht en de meer dan 1 miljoen bezoekers tijdens de zomer feesten waarmee het een van de grootste feesten van Europa is.
De afgelopen jaren voelde The Matrixx zich prima thuis onder de waalbrug, maar het werd er nu toch echt wat te krap. Muziek luisteren is n ding, maar wat ruimte om te stampen en te relaxen is ook belangrijk. Vandaar dat het Hunnerpark uit de bus is gerold als de perfecte nieuwe stek: Matrixx at the Park. Het Hunnerpark is een schitterende groene plek op loopafstand van het centrum. Mr ruimte, mr groen, en mr muziek als het aan The Matrixx ligt.



Er worden twee areas opgebouwd, maar met een iets andere verdeling dan vorig jaar: een house/club/groove/trance kant en een gedeelte waar je de betere discohits, top40 remixes en andere genres kunt verwachten. Foodcorners zijn aanwezig op locatie zodat je ondertussen lekker wat kunt eten en niets hoeft te missen, je kunt je heerlijk gratis laten masseren of lekker shoppen op de markt van Matrixx at the park voor leuke gadgets.

De muziek is onder meer te verwachten van Roog, Sidney Samson, Jochen Miller, Benny Rodrigues, Marcel Woods, Don Diablo en Eric van Kleef. Daar komt nog een heel rijtje namen bij, en die worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het wordt in elk geval een heel uiteenlopend programma. Uiteraard is de dinsdagavond weer gereserveerd voor Lets go Classixx, met live videowall voor het vuurwerk.

Het gratis dancefeest van The Matrixx is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Wat ooit bedoeld was als leuk erbij is nu n van de allergrootste festivals van oostelijk Nederland geworden. Tienduizenden bezoekers kwamen de afgelopen edities naar het dancefeest. En zoals de traditie het wil, is Matrixx at the Park ook weer geheel gratis. Wie eerst de Vierdaagse wil lopen om dan mee te feesten, is ook van harte welkom, maar verplicht is het niet....

Zaterdag 22 juli is er in The Matrixx overigens ook nog de closing party van de Zomerfeesten, met residents J-Flava (Eclectixx), Jochen Miller (Millermixx) en Sidney Samson (Exxellent). Nog een weetje: vrijkaartjes voor deze avond worden uitgedeeld tijdens Matrixx at the park, in het Hunnerpark. Hou dus het promotieteam van The Matrixx in de gaten.

Matrixx at the Park
Zaterdag 15 t/m vrijdag 21 juli
Locatie: Hunnerpark (achter Valkhofmuseum)
Free Entrance!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws