Kralen gekte

Partyscene Redactie | 6 juli 2006
headlines

Kant en klare sieraden zijn passé, nee veel hipper en bovendien leuker is het zelf maken van sieraden. Steeds meer vrouwen en zelfs mannen wagen zich aan het kralen rijgen.

Sieraden maken is niet alleen maar voor de creatieveling, natuurlijk helpt het wel een Kralenbeetje als je het wel bent, maar alles valt te leren. Gewoon lekker veel doen. Koop een paar leuke kralen, wat draad of leertjes en ga gewoon lekker aan de slag. Je zult merken dat hoe meer je het doet, hoe beter het zal gaan en vooral hoe leuker het wordt.

Otazu, Bibi en Dolce Luna, begonnen met het maken van de sieraden. Schitterende sieraden dat zeker, maar kijk eens verder. Zo kun je in de Prinsestraat in Den Haag terecht bij Bija een schattig klein kralen winkeltje waar je, je ogen uitkijkt. Bakken vol kralen komen je tegemoet in de meest schitterende en gevarieerde kleuren.

Het vrolijke team van Bija, is zo enthousiast dat het bijna aanstekelijk wordt. De meiden van Bija staan altijd klaar om je te helpen en je een goed professioneel advies te geven. Dus weet je nog niet helemaal wat je met de kraaltjes aanmoet, gewoon vragen en het komt allemaal goed.

Complete pakketjes met draad, kralen en tangetjes kun je hier niet kopen, “Wij willen de mensen graag uitdagen om zelf iets bedenken.” Aldus de Bija-dames.

En heb je echt geen zin om iBija Styleets te maken, maar wil je wel een mooi sieraad. Ook dan kun je hier terecht, de meeste schitterende combi’s liggen hier op de planken, van grove houten kettingen met buddha’s van natuursteen. Tot brede kleurrijke armbanden, met schitterende glaskralen.

Wil je voor een compleet setje gaan, kleding en sieraden. Dan is de Bija Style een uitkomst, in dit schattige winkeltje kun je terecht voor kleding van de meest trendy merken (Paul Smith, Essentiel, DNA) en kun je gelijk mooie sieraden kopen.

Kijk voor meer info op www.bija.nl of ga gewoon een keertje langs.

Bija Kralen

Prinsestraat 60

2513 CE Den Haag

Bija Style

Denneweg 6

2514 CG Den Haag

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws