Zomerzondagen

Partyscene Redactie | 4 juli 2006
headlines

Elke zondag in de maand juli, kun je in Rotterdam genieten van de zomerzondagen. Lekker in het park tot rust komen, in het zonnetje.

Tijdens de Zomerzondagen kun je in het mooiste park van Rotterdam, het park bij de Euromast genieten van onder andere zomerse muziek, hilarisch theater en een uitgebreid kinderprogramma. Een lekker ontspannen sfeertje en originele programmering maken dit festival tot dé ontmoetingsplek van de Rotterdamse zomer.

ZomerzondagenIedere zondag kun je de kids droppen bij de knutselworkshop, terwijl jijzelf lekker kunt ontspannen tijdens een Thaise Massage, totale ontspanning voor lichaam en geest, voor maar € 12,50 voor 15 minuten.

Er worden bijzondere theater voorstellingen opgevoerd van comedy tot meer serieuze stukken. En verschillende bands en artiesten zullen optreden. Alle mogelijk soorten muziek.

De Zomerzondagen zijn een perfecte manier om de anders vaak zo saaie zondag door te brengen. Kom lekker met vrienden, familie, picknickmand en plaid naar de ZomerZondagen, in het park bij de Euromast in Rotterdam.

Kijk voor de tijden en de voorstellingen op http://zomerzondagen.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws