Camping Rotterdam

Partyscene Redactie | 3 juli 2006
headlines

Nog nooit gekampeerd? Of ben je er zo gek op dat je het wel elke dag zou kunnen doen? Durf je nog niet de wildernis in? Dan is dit je kans, kamperen kan in de grote stad.

Van 6 tot met 10 juli kun je op het Noordereiland in Rotterdam lekker in je tentje slapen, op de Camping Rotterdam. Dit is misschien wel het meest bijzondere event van Nederland. 5 dagen lang kun je kamperen op het Noordereiland. Kamperen in de stad klinkt misschien een beetje raar, maar het is natuurlijk niet zomaar kamperen. Tijdens de camping dagen is het een groot feest.

De Camping RottCamping Rotterdamerdam is zelfs uitgeroepen tot “Leukste Stadsevenement van Nederland”.Je moet er wel snel bij zijn, want de vrijdag en zaterdag zijn al zo goed als uitverkocht en voor de donderdag en zondag zijn zelfs alleen nog maar VIP tenten te huur.

Het programma ziet er wel heel erg leuk uit, zo kun je in de ochtenden bijvoorbeeld work-outen, schminken, schilderen. Het middag programma is heel gevarieerd, met alternatief volleyballen (wat het is? Geen idee, maar het klinkt leuk!), speurtochten en een echt Roller Disco.

Verder zullen er ook een heleboel shows en optredens zijn van verschillende heel aparte artiesten.

Dus wil je er even tussen uit, maar wel in de bewoonde wereld blijven? Dan is deze camping zeker een optie. Kijk op www.campingrotterdam.nl voor meer info over prijzen en reserveringen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws