Luxlife Festival

Partyscene Redactie | 28 juni 2006
headlines

Op 5 augustus zal op het strand van Bloomingdale aan Zee, 13 uur lang onafgebroken house gedraaid worden. Dan is het namelijk tijd voor het Luxlife Festival.

In de winter van 2005 – 2006, zijn er maar liefst 5 edities van Luxlife gehouden in het Haarlemse Patronaat, alle vijf uitverkocht. Op het Festival van Luxlife zullen veel DJs spelen die op eerdere Luxlife schitterden. Denk aan Erick E, Laidback Luke, Don Diablo, Brian S en Marcella.

Ook DJs die nog niet eerder hebben gespeeld komen op 5 augustus hun kunsten laten zien, zoals DJ Chuckie en Fedde Le Grand.

LuxlifeDe organisator van Luxlife, Gijs Tettero, zal zelf natuurlijk ook plaatsnemen achter zijn zo geliefde draaitafels. Naast toppers krijgen talentvolle DJ’s een unieke kans tijdens Luxlife the Festival om zich in de schijnwerpers te werken.

Luxlife Festival bestaat uit twee stages. Binnen en buiten, Inside en Outside. Tettero opent het feest zelf om 12.00 uur op de Inside Stage. Tegelijkertijd gaat ook buiten op de Outside Stage DJ J-Harlem van start.

De hele dag zal het feest doorgaan en zullen alle DJ’s hun beste moves laten zien, tot 00.00 kun je genieten bij de Outside Stage. Binnen zal het tot 01.00 door gaan met Ricky Rivaro, Brian S en het festival zal worden afgesloten met Laidback Luke.

De top van de Nederlandse DJ’s staan dus op 5 augustus op het populaire Bloomingdale. Een absolute must voor alle danceliefhebbers van Nederland.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn te koop via www.ticketservice.nl . Wil jij kaarten winnen? Dan heb je geluk, want Summerscene geeft er een aantal weg. Klik HIER om te zien wat je moet doen om kans te maken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws