Spinnen voor een goed doel

Partyscene Redactie | 17 juli 2006
headlines

Op zaterdag 22 juli organiseert Barry/s Health Centre voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC een 5 uur durende spinning marathon.

SpinningDeze spinning marathon, de ''Barry/s Spint voor Emma'', zal op 22 juli plaats vinden op het terras van Onassis.  Hiervoor is de organisatie opzoek naar zoveel mogelijk deelnemers en sponsoren. Ze willen met dit bijzondere event zoveel mogelijk geld bij elkaar fietsen voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC financiert, met hulp van donateurs en bedrijven, voorzieningen om het verblijf van uiteraard de kinderen, maar ook hun ouders in het Emma Kinderziekenhuis AMC aangenamer te maken. Helaas hebben zowel het ziekenhuis als de overheid weinig tot geen geld om dit te financieren.

Verder ondersteunt de Stichting ook wetenschappelijk onderzoeken, wat gericht is op het verbeteren van de behandelingen en de begeleiding van zieke kinderen. 

Wil je weten wat de Stichting nog meer allemaal doet en wil jij ze ook steunen? Kijk dan voor meer info op www.steunemma.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws