Isla Samba

Partyscene Redactie | 23 juni 2006
headlines

Isla SambaAfgelopen jaar stonden ruim 1500 feestgangers te dansen bij de ondergaande zon op het eiland Texel. De overgang naar de mooie sterrenhemel werd ingeluid door o.a. Erick E, Victor Coral en Roog. Ook dit jaar gaat het weer los op zaterdag 29 juli met onder andere Roog, Gregor Salto en Robert Feelgood.

Roog vormt samen met zijn broer Greg Hardsoul waarmee hij unieke en vooral groovy clubhits scoorde. Naast de Hardsoul producties lanceerde hij onlangs ook het R&G Electronics label waarop verschillende artiesten platen uitbrengen waaronder Erick E. Niet verwonderlijk, want samen met Erick E laat hij regelmatig clubs op hun grondvesten schudden met Housequake. Gregor Salto had vorig jaar een zomerhit met ‘Looking good’. Mede door het succes van deze plaat was 2005 het jaar van de warme latinsound. In 2006 raakt Gregor echt lekker op stoom: hij lanceert met zijn label G-Rex vele succesvolle latin producties met electro invloeden.

Robert Feelgood lanceert voor de zomer zijn nieuwe track Thought you loved me. Daarnaast heeft hij een aantal remixen gemaakt voor o.a. Chew Fu Phat’s ‘Stand by me’ en Vicky Cox ‘So glad’. Als resident dj van de Sound Of Love evenementen en presentator van het gelijknamige radioprogramma op Deep fm heeft hij momenteel een drukke agenda. Funkerman’s release The one brengt zoveel gevoel op de dansvloer dat het onmogelijk is hierbij stil te staan. Samen met vriend en collega Fedde Le Grand produceerde hij enkele clubhits. Z’n nieuwste plaat verschijnt binnenkort op het Stealth label van Roger Sanchez.

Bart van Liefland is resident van Island Samba en draaide daarnaast o.a. op het Rockit festival, de Rechter en de Winkel van Sinkel. Samen met Jorgenson produceerde hij enkele tracks die onlangs werden getest op Live on Stage in het Magazijn in Amsterdam. Bart staat bekend om zijn energieke maar vooral vrouwvriendelijke dj sets. Quintino en Arjan zullen met een back2back set de opening verzorgen van dit tropische strandspektakel vormen. MC Gee completeert de line-up als geen ander met zijn herkenbare stemgeluid. Als resident mc van Sneakers en Housequake heeft hij bewezen een sfeermaker van formaat te zijn.

Het feest begint al om 17.00 bij Beach Café Buren (Paal 17) dus je kunt als bezoeker met je blote voeten in het zand van de stralende zon genieten. Genieten van een cocktail, maar uiteraard vooral van de heerlijke muziek van deze geweldige artiesten. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop op Texel bij de Music Store, De Kolonist en Paal 17 en doen 15 euro aan de deur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws