Cielo New York

Partyscene Redactie | 23 juni 2006
headlines

Micha KleinTwee clubs uit DJmag’s Top 50 Best Clubs in the World zullen elkaar namelijk ontmoeten tijdens het gelijknamige feest van Club Love. Uit New York worden zowel de oprichter van Cielo, New Yorks Beste House Club, als Blaze geïmporteerd. Amsterdam staat garant voor Roog, Marysol, Brian S. en VJ Micha Klein.

Het duo Josh Milan en Kevin Hedge, beter bekend als Blaze, geniet momenteel van het succes van hun hit Most Precious Love, die niet alleen benoemd werd tot Record of the Year door Pete Tong, maar vandaag ook op de zesde plek in MTV’s Dance Floor Chart staat. Zij bereikten voor het eerst internationale fame met het productiesucces van De’Lacy’s Hideaway, welke geremixed werd door Deep Dish.

Nicolas Matar, oprichter van Cielo -New York’s beste house club- is geen onbekende in de internationale dancescene, zo was hij jarenlang resident dj van de befaamde Pacha op Ibiza en reist hij, naast het runnen van Cielo, de wereld rond om zijn opzwepende housesets ten gehore te brengen. 

Roog is resident in deze Cielo, en is net terug van zijn tour door Japan. Marysol is er ook bij, en Brian S is al vanaf het allereerst begin een resident van Club Love en onder Panama bezoekers bekend van de Rush feesten. Micha Klein verzorgt de beelden en weet uiteraard als geen ander de sfeer van Club Love feesten over te brengen.

Kaarten zijn nog te koop / te reserveren bij AUB ticketshop (0900 0191) – www.aub.nl, en We Cut Heads (Waterlooplein 325 – Amsterdam). Voor meer informatie kijk op www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws