Vrij GEZELLIG

Partyscene Redactie | 23 juni 2006
headlines

Het wordt weer een VrijGEZELLIG weekend bij Billabong Beach in Scheveningen. Op zaterdag 1 juli organiseert ANDYOU weer een van zijn spetterende feestjes. Be There!

De nieuwste editie van VrijGEZELLIG zal op zaterdag 1 juli vanaf 16.00 plaatsvinden bij Billabong Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Er zal deze dag een volledig verzorgd programma zijn voor iedereen die op een relaxte manier mensen wil leren kennen, opzoek is naar een date of gewVrijGEZELLIGoon een gezellig dag wil hebben.

Het programma zal bestaan uit onder andere een barbecue, beachvolley, touwtrekken, twister, een salsaworkshop en een modeshow. Genoeg te doen dus. Ook de voetbalfans worden niet vergeten, de kwartfinale zal op een groot scherm te zien zijn.

En uiteraard zal er ook een dating gedeelte plaatsvinden, waar je elkaar in een korte tijd kan leren kennen. Hierna krijgt iedere kandidaat nog meer tijd krijgt om elkaar beter te leren kennen op de afterparty, die overigens voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Wil jij ook kaarten voor het feest? Kijk dan op www.andyou.nl , de kaarten zijn allemaal inclusief het bovengenoemde en ook nog met 5 munten erbij. Ben je niet opzoek naar een date en wil je gewoon een leuke avond? Dan kun je ook een kaartje kopen voor alleen de afterparty.

Dus ben jij Vrij? Gezellig? Of misschien wel allebei? Dan moet je zeker aanwezig zijn op dit VrijGEZELLIG(e) feest aan het strand van Scheveningen.

VrijGEZELLIG

  • Wanneer: Zaterdag 1 juli
  • Waar: Billabong Beach, Scheveningen, Zwarte Pad
  • Tijd:Daten 16.00 – 23.00 uur
  • Afterparty 23.00 – 04.00 uur
  • Kosten: Inclusief daten & afterparty €40,-
  • Kosten: Afterparty €10,-

Aanmelden kan via www.andyou.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws