Dan Curtin en Darko Esser live op Static

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als eerste is hiervoor de uit Cleveland Ohio afkomstige Dan Curtin uitgenodigd. De tegenwoordig in Berlijn wonende Curtin behoort samen met Daniel Bell, John Aquaviva en Richie Hawtin tot de eerste generatie techno heads die vanuit Detroit werd opgepikt. Al sinds 1993 heeft Dan Curtin zijn eigen muzikale pad gevolgd met de combinatie van funky beats, het Detroit gevoel en abstracte geluiden. Zijn muziek werd opgepikt door grote labels als Peacefrog, en Strictly Rhythym en hij remixte talloze artiesten als Ian Pooley, Ben Sims, Morgan Geist (Metro Area) en John Tejeda. Zijn DJ sets zijn genre overschrijdend met een combinaties van house, electro, Detroit en techno maar bovenal uitermate dansbaar, warm en funky. Niet te missen dus.



Daarnaast zal Darko Esser zijn eerste live optreden in de 11 verzorgen. Darko is hard aan de weg aan het timmeren. Zo tekende hij de onlangs releases nog voor Josh Winks Ovum en Steve Bugs Audiomatique en groeit zijn reputatie gestaag. Daarbij runt hij samen met Ger Laning ook nog het Nijmeegse label Wolfskuil waar o.a. artiesten Hakan Libdo, Joris Voorn en natuurlijk Darko zelf hun releases op uitbrengen. Darkos live set zal bestaan uit goede grooves, diepe ritmes en een constante drive voor de dansvloer waarin hij de 11 zal meeslepen in zijn muzikale wereld.

De avond zal zoals altijd begeleid worden door de Amsterdamse Bart Skils. Hij zal de avond inleiden en er samen met de andere gasten een groot maar vooral gezellig feest van maken.

Kaarten kosten 10,= in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Outland Records, Concerto en Killa Cutz. Meer info is te vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws