After Awakenings

Partyscene Redactie | 21 juni 2006
headlines

Awake festStay Awake heeft bekend gemaakt dat Awakenings Festival deze after party in Club Magazijn als enige volledig steunt. De organisatie van Awakenings garandeert dat zij minimaal twee artiesten van het festival naar het Magazijn door zal sturen.  

In ieder geval is al bekend geworden dat Tony Rohr na zijn optreden op het festival, ook een live set in het Magazijn zal neerzetten. De sound van deze man uit New York, varieert van de techhouse van de klassieker Baile con migo, tot de stormachtige techno van de track Yadda Yadda Yadda. Daarnaast maakt de veelzijdige Tony Rohr gefreakte noise funk op het label Tonewrecker en experimentele chill out met Carlito Verde.

Welke andere special guest van het festival mee zal gaan afteren is nog onbekend. In ieder geval is Herr Arter aanwezig. De oprichter van Amsterdams Belang en de drijvende kracht achter Putsch zal de zaal opwarmen met zijn post-minimal house sound. Daarnaast is Daniel Sanchez, bekend van zijn Rotzooii avonden, samen met zijn vriend Ion Ludwig (waarvan dit jaar diverse 12 inches zullen verschijnen) druk bezig om een speciaal live optreden voor te bereiden.

Meer info op www.danielsanchez.eu en www.herrarter.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws