Pop Podium LIVE

Partyscene Redactie | 21 juni 2006
headlines

Net als de voorgaande jaren wordt het Haags Pop Podium LIVE gehouden voorafgaand aan Parkpop. Dit festival wordt gehouden in het Openluchttheather Zuiderpark, vlakbij het Parkpop terrein.

Op de dag voor Parkpop vind het Haags Pop Podium LIVE plaats in het Openluchttheather Zuiderpark, dit jaar is dat op 24 juni. Tijdens dit festival treden negen Haagse bands op. Dit jaar zal de nadruk liggen op jong talent.

Dit festival is gratis toegankelijk, maar er zal de hele dag wel geld in gezameld worden voor Right To Play. Dit is een organisatie, die is opgericht door de Noorse oud-topschaatser Johann Olav Koss. Hij is deze organisatie begonnen om sport- en spelprogramma’s aan te kunnen bieden aan kinderen die zijn getroffen door ziektes, armoede, natuurgeweld en oorlogen.

Haags Pop PodiumHaags Pop Podium LIVE wordt dit jaar geopend en afgesloten door deelnemers van het Ready 2 Play bandproject van muziekcentrum Musicon. Tieners krijgen bij deze bandcoaching begeleiding van geroutineerde muzikanten.

Ook de muziekschool van het Koorenhuis presenteert een aantal jonge groepen. Verder zijn er optredens van Tweak (rock), NIRG-Xplosion (indorock), Operation Trendkill (punk), Turbid View (rock), Katbite (pop/rock) en Mr. Poh (pop/rock).

De laatste vier bands zullen dan strijden dan om de Gigagood.com IV Award. De winnaar krijgt een contract bij het boekings- en managementbureau IV Entertainment, dus dat is niet mis.

Een leuk en bovendien gratis festival, dus als je komende zaterdag nog geen plannen hebt, is dit een leuk event om te bezoeken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws