Solar Weekend op 5 & 6 augustus

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dat maakten de organisatoren Extrema, MTV en 3FM vanmiddag bekend.

Brede programmering
Solar Weekend is een multicultureel festival met een erg brede programmering. In de vier areas zullen topacts uit veel verschillende muziekgenres aanrukken. Omdat Extrema in de organisatie zit, zal natuurlijk een hoop elektronische muziek aan bod komen, zoals techno, techhouse, house en electro. Maar ook rock, pop, hiphop, jazz, reggae en latin worden vertegenwoordigd tijdens deze tweede editie van Solar Weekend.
Het festival biedt een gezonde muziekmix met een gegarandeerd feestgehalte. Vier stages, de 3FM Stage, de open air House Stage een technotent en de zeer speciale spiegeltent waar spannende, verrassende acts geprogrammeerd zullen worden. Ook kan je tijdens je ontdekkingstocht verschillende kleinere areas tegenkomen met de meest uiteenlopende muziekstijlen, verzorgd door hartverwarmende creatievelingen.

Voor en door de bezoeker
Solar Weekend is een festival voor en door de bezoeker. Naast veel muziek is er op het festival heel veel ruimte voor expressie, interactiviteit en creativiteit van de festivalgangers. Ook daarom worden er weer veel creatievelingen gezocht om hun ding te komen doen op het festivalterrein in Roermond. Lees hier meer over op de site Extrema.nl.

Camping
Omdat Solar Weekend meerdere dagen plaatsvindt, is er natuurlijk een gezellige camping aanwezig bij het terrein voor de optimale festivalbeleving! De camping is van alle gemakken voorzien en bevindt zich op het prachtige strand van recreatiegebied De Weerd. De kampeerders die vrijdag al aanwezig zijn worden getrakteerd op de Solar preparty met bekende DJs! De strandcamping is geopend van vrijdagmiddag tot maandagmiddag. Uiteraard hebben we dit jaar weer de watertaxi die je gratis van de camping naar het festivalterrein vaart!

De voorverkoop van Solar Weekend start zaterdag 6 mei bij de reguliere adressen en een week eerder online via Extrema.nl speciaal voor Extremas e-friends. Een weekendticket kost 49,-. Je hebt dan beide dagen toegang tot het festival. Een combiticket bedraagt 59,- en is inclusief camping. Natuurlijk kun je ook gewoon een dagticket kopen. Die kosten 39,- per dag. Alle bedragen zijn exclusief reserveringskosten.

SOLAR WEEKEND 2006
5 & 6 augustus 2006
Recreatieplas De Weerd, Roermond
Voorverkoop via TicketBox en FNAC (Belgi) start 6 mei en e-ticketing op www.extrema.nl gaat een week eerder van start.




Weekendticket 49,- (ex. fee)
5 & 6 augustus, beide dagen van 11.00 tot 23.00 uur
Combiticket 59,- (ex. fee)
2 dagen + camping van vrijdag 4 t/m maandag 7 augustus
vrijdagavond pre-party op de festivalcamping
Dagticket 39,- (ex. fee)
zaterdag 5 of zondag 6 augustus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws