Betty Ford Playa Zondag 25 juni (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tot eind september zal zodoende iedereen op eigen kracht voor verlichting en geheelonthouding moeten gaan zorgen. Maar uiteraard trekken Betty en haar medische staf nog n keer alles uit de kast voordat het zomerreces begint!

Eens te meer zal Betty haar diensten als ber Afkick Meisterin ten toon spreiden. Het WK Fuball is zijn tol aan het eisen. De dikke oranje smog die over Nederland trekt werkt nu zeer verstikkend. Zonder waarschuwing achten mensen het nodig zich te verlagen tot het dragen van oranje boas, groenoranje biermutsen, nazi-helmen en andere oranje gedrochten. Hoogste tijd voor een tripje naar fashionable oorden!

Waar ben jij te vinden deze zomer? Ibiza? St.Tropez? Of wellicht wat dichter bij huis? Texel en Terschelling schijnen ook mooi, hip en trendy te zijn tegenwoordig Om je keuze wat makkelijker te maken zal Betty je vast in zomerstemming brengen met een mix van de nieuwste badmode, de laatste trends op sportgebied en natuurlijk de hipste zusteroutfits

Strak in het badpak gestoken zullen onder andere Erick Swethead E, zijn vaste mc MC Gee en eclectic hero Irwan de nodige zweetdruppeltjes op de oververhitte voorhoofden laten verschijnen.

Zoals elke maand is er ook ditmaal weer een overheerlijk Betty Ford Clinic Diner in Restaurant Rotterdam. Voor meer info kan je terecht op Bettys site www.bettyfordclinic.info Check it out!


Zondag 25 juni
Betty Ford Clinic
19.00 01.00 u.
Entree 16,00

Erick E, Ramon, Thunderpussy & DD King, Irwan, MC Nova, MC Miss Bunty, MC Gee, Norman Soares on percussion

Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws