Mark van Dale presenteert: het 'Oudeplatenfeest'

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 1 juli van 23.00 tot 11.00 uur s ochtends laat gastheer Mark van Dale in de Lexion te Westzaan zien waar het Oude Platenfeest om draait: "Gewoon gezellige en leuke plaatjes van vroeger".

Houseclassics van 1990 tot 2000! Na enkele succesvolle edities in Escape Amsterdam en de Asta in Den Haag, komt het enige echte officile Oude Platenfeest naar de Lexion. Het Oude Platenfeest is opgezet en bedacht door Mark van Dale, resident DJ van Sundae at Escape. Deze feesten zijn inmiddels geroemd om hun ouderwetse sfeer uit de goede oude tijd van de iT, Hour Power, Roxy, Chemistry, Parkzicht en de Asta.

Zaterdag 1 juli worden de krakende House Classics opnieuw gedraaid door Mark van Dale en zijn maatjes Jurgen, Peter van Leeuwen en Edwin Bazen (bekend van o.a. Las Palmas, Rotterdam). Ook in area 2 gaat het los met: Miss Melody, Andre, Les Luca en M.A.B. En voor de duidelijkheid: er komt geen n nieuwe plaat op de draaitafels. Voor de good old partypeople: herbeleef de (g)ouden tijden met het Oude Platenfeest!




Zaterdag 1 juli 2006 Het Oude Platen feest @ Lexion

Line-up area 1 :
Mark van Dale - Edwin Bazen - Jurgen - Peter van Leeuwen

Line-up area 2 :
Andre - Miss Melody - Les Luca - M.A.B

Open : van 23:00 tot 11:00 uur, dames gratis entree tot 00:00 uur!

Entree : 15,- (alln deurverkoop)

Meer info :
www.markvandale.nl en/of www.lexion.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws