Met de tractor de wereld rond

Partyscene Redactie | 16 juni 2006
headlines

Sommige mensen doen hele bizarre dingen om geld in te zamelen voor een goed doel. Manon Ossevoort is misschien wel bezig met de meest vreemde inzamelingsactie ooit.

Vorig jaar, tijdens het Oerol Festival is Manon Ossevoort vertrokken op haar tractor om een reis te maken naar de Zuidpool. Dit klink misschien heel vreemd en nou ja, eigenlijk is dat het ook. Vreemd, maar tegelijk ook heel bijzonder. Ze is het afgelopen jaar langs straattheaterfestivals in Frankrijk gereisd, ze bezocht War Child projecten in voormalig Joegoslavië. Verder heeft ze per boot de overtocht naar Egypte gemaakt en heeft ze op haar tractor de EgypManontische en Noord-Soedanese woestijn doorkuist.

Behalve dit heeft ze nog veel meer gedaan en is ze op dit moment in Oeganda waar ze onder andere een War Child project bezocht en waar ze bovendien Marco Borsato heeft ontmoet.

Met deze indrukwekkende reis hoopt zij een inspiratie te zijn voor mensen om hun dromen na te streven. Veel mensen hebben grootse plannen voor hun leven en ambities die tot de hemel reizen, maar een handje vol mensen realiseert uiteindelijk hun dromen.

Manon laat ons zien dat je het gewoon moet DOEN, haal jezelf van de bank af, ga op reis, doe wat je altijd al wilde doen, Live Your Dream. Als je het niet doet, zul je de rest van je leven blijven afvragen hoe het zou zijn geweest.

Wil je weten waar Manon nu is en waar ze mee bezig is? Kijk dan op haar websitewww.tractortractor.org.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws